U HEEFT 0 PRODUCTEN IN UW WINKELWAGEN

€ 0.00
0

Algemene Voorwaarden

Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van turnpakjes.eu. Deze dienen ter bescherming van u als klant en ons als leverancier van uw bestelling. Wij verzoeken u dan ook om de voorwaarden door te nemen alvorens u een bestelling bij ons plaatst. Hieronder geschreven :

  1. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u de voorwaarden gelezen heeft en met de leverings- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat.
  2. Wanneer u een bestelling hebt gedaan, ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Hierin zal het door u bestelde product, de prijs en de verzendkosten alsmede het girorekeningnummer waarop het gefactureerde bedrag kan worden gestort De overeenkomst komt tot stand na het aanvaarden van de bestelling en de bevestiging per e-mail. Wanneer turnpakjes.eu niet in staat is om de bestelling uit te voeren, zal de klant per e-mail op de hoogte worden gesteld.
  3. Na uw betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk na ontvangst van betaling bij u bezorgd. De verzendkosten voor standaard verzending kunt u vinden onder het tabje bestellen.
  4. Alle prijzen genoemd op deze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten
  5. Is er binnen twee weken geen betaling ontvangen dan word aangenomen dat u van gedachten veranderd bent en de artikelen toch niet wilt kopen . Artikelen blijven niet langer dan 2 weken gereserveerd staan ( uitzonderlijke situaties daargelaten )
  6. Bij turnpakjes.eu kan verder niet geruild worden, ook word er geen geld teruggegeven op gekochte artikelen. dit omdat het artikel op uw maten gemaakt worden.
  7. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen niet aan derden worden verstrekt.
  8. Turnpakjes.eu is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan of zoekraken van artikelen tijdens de verzending. Is uw geld op een andere rekening dan die van turnpakjes.eu gestort, dan is turnpakjes.eu niet verplicht tot levering
  9. Meetfouten komen altijd voor de verantwoordelijkheid van de klant, pakjes die door verkeerd meten niet passen worden niet teruggenomen. De uitleg van het opmeten vind u onder het tabje bestellen. (onder het bestelformulier)